Dehinel féreghajto, Dehinel Cat féreghajtó tabletta 30 db


Kutya kis- és közepes testű. Vemhes szukák kezelésekor a megadott dózist nem szabad túllépni.

FYPRYST Dehinel féreghajtó tabletta (100db/doboz)

Nem alkalmazható a hatóanyaggal vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén. A galandféreg fertőzés nagy valószínűséggel kiújul, ha egyidejűleg a köztigazdák pl.

fogyókúra termékek férgekkel kerekféreg lamblia

Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések A megfelelő higiéné érdekében, a tabletta beadását közvetlenül vagy táplálékba keverve követően alaposan kezet kell mosni.

Véletlen lenyelés esetén haladéktalanul orvoshoz kell fordulni, bemutatva a készítmény használati utasítását. Felnőtt kutyáknál nagyon ritkán előfordulhat hányás hasmenéssel vagy anélkül.

Légzőszag Peroxid gargarizálás prazicid gyógyszer férgek számára

A mellékhatások gyakoriságát az alábbi útmutatás szerint kell meghatározni: - nagyon gyakori 10 állatból több dehinel féreghajto 1-nél jelentkezik egy kezelés dehinel féreghajto - gyakori állatból több mint 1-nél, de kevesebb mint nél jelentkezik - nem gyakori állatból több mint 1-nél, de kevesebb mint nél jelentkezik - ritka állatból több mint 1-nél, de kevesebb mint nél jelentkezik - nagyon ritka állatból kevesebb mint 1-nél jelentkezik, beleértve az izolált eseteket is.

A termék alkalmazható a szoptatás során lásd 4. Nem alkalmazható szukákon a vemhesség első kétharmadában. Egyidejű alkalmazása más kolinerg vegyülettel toxicitáshoz vezethet.

Alkalmazás és a kezelés időtartama A tabletták közvetlenül vagy táplálékba rejtve egyaránt beadhatók a kutyának.

FYPRYST Dehinel féreghajtó tabletta (10db/doboz)

A termék alkalmazása előtt vagy után az eleséghez való hozzáférést nem szükséges dehinel féreghajto. A pontos adagolás érdekében az állat testtömegét meg kell mérni.

  1. Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival vagy bármely segédanyaggal szembeni ismert túlérzékenység esetén.
  2. Féreggyógyszer 5 éves kortól gyermekek számára
  3. Dehinel féreghajtó tabletta 1 levél, 10tab./levél

A kutyakölykök 2 hetes kortól kezdve kéthetenként féregteleníthetők 12 hetes korukig. Ezt követően 3 hónapos időközönként kezelendők.

Tanácsos a szukát is kezelni a kölykökkel egyidejűleg. Toxocara fertőzés kezelésére szoptató szukáknak 2 héttel az ellés után, majd ezt követően kéthetenként kell adni, a kölykök elválasztásáig.

milyen kezelés a giardiasisra gyógynövények a felnőttek giardiasisához

Általános féregtelenítésre 3 hónapos időközönként egyszeri dózis adása javasolt. Súlyos fonálféreg fertőzés esetén 14 nap elteltével ismételt kezelés javasolt. A pirantel a szisztémás vérkeringésbe nem szívódik fel.

A prazikvantel szintén széles terápiás sávval rendelkezik, ötszörös túladagolás sem okoz klinikai tüneteket.